בוגר ניתוח בעצם הסירה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

05/08/2021 | 21:37 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור לפני כ3 שנים עברתי ניתוח בשורש כף היד סקפואיד איחוי ע'י בורג,לאחר כשנה התחילו לי כאבים מקום הניתוח וכן בשאר הזרוע הכאבים ממשיכים כבר שנתיים הלכתי לכמה מומחים וכל אחד אומר משהו אחר, האם זו דלקת? האם אפשר לרפא את זה איכשהו?

שלום, לא ברורה לי האבחנה. אני מבין שפנית למספר רופאים ויש חילוקי דעות ולכן אני לא יכול לפי מה שסיפרת לדעת מה גורם לכאב. יש להיבדק ולבצע בדיקות עזר (כגון CT של שורש היד בשאלה של חיבור השבר) על מנת לברר את הנושא. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד