אימון כח עם שטף דם ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

04/08/2021 | 12:14 | מאת: שי

היי ד"ר אני בן 30 שמבצע אימוני כח במכון כושר פעמיים 3 בשבוע. יום שישי הייתי עם מישהי שנשכה אותי ביד באיזור שריר הדלתא ונוצר שם שטף דם, שקצת כאב בנגיעה ונוצרה גולה כזו פנימית. ביום שלישי אתמול חזרתי להתאמן (לא בגלל הנשיכה או משהו פשוט לא יצא) , ותהיתי האם מותר בכלל להתאמן שיש שטף דם ביד? כי חושב שהרגשתי קצת כאב המום ביד שהתאמנתי (עשיתי גם תרגילי כתפיים ביניהם הרחקת כתפיים שכנראה עובד על שריר הדלתא אז אולי בגלל זה). אז לשאלתי- האם גרמתי נזק נוסף? האם מותר להתאמן ?

04/08/2021 | 12:46 | מאת: שי

האמת שגם עכשיו יום אחרי האימון מרגיש קצת שהאיזור לא חופשי 100% כאילו יש הרגשת כאב עמומה קצת באיזור

שי שלום, אין מניעה מאימון עם שטף דם ביד. לאור הנשיכה ישנה דלקת באיזור (חלק מתהליך הריפוי הנורמלי), ואיזור זה רגיש מעט, בטח שלאחר מאמץ. יחול שיפור עם הזמן. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד