ניקוז כיסת גנגליון בגב כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

02/08/2021 | 09:35 | מאת: חלי

שלום, לפני מספר חודשים טופלתי במרפאת כף יד ועברתי ניקוז של כיסת גנגליון בחלק הגבי של יד ימין. הציסטה חזרה ואני מעוניינת לעבור ניתוח, אך מאחר שמדובר בהליך פולשני עם תפרים והחלמה של מספר שבועות, מעדיפה לדחות את הניתוח לתאריך מאוחר יותר בשל אירוע משפחתי. האם ניתן לנקז את הציסטה פעם נוספת לפני האירוע (מטעמים אסתטיים כמובן)? תודה רבה!

חלי שלום, אי אפשר לתזמן את הניקוז בדיוק לפני האירוע ואין שום קריטריון תוך כמה זמן הגנגליון יופיע שוב ולכן מיותר לחלוטין. בברכה,

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד