לחץ בעצב אחרה עברה ושיחרור למקום אחר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

31/07/2021 | 21:07 | מאת: אורן

היה לי לחץ בעצב. בגלל ששברתי. מרפק עשו לי ניתוח שיחרור עצב ועברה אבל שוב יש לי לחץ בעצב עשיתי בדיקה ומראה. שקיים לחץ בעצב מה הסיבה שזה ככה למרות שיחררו לי ומה אפשר לעשות

אורן שלום, יתכנו מספר סיבות: 1. עוד לא עבר מספיק זמן כדי שהעצב יתאושש 2. הנזק היה כרוני ובתלי הפיך ולכן למרות הניתוח לא קיימת התאוששות של העצב 3. העצב כלוא בצלקת שנוצרה כתוצאה מהניתוח. 4. מקור אחר ללחץ שאינו במרפק. על מנת להבדיל בין הסיבות יש להיבדק שוב אצל מומחה לכירורגיה של היד, רצוי זה שניתח אותך. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד