כאבים הולכים וחוזרים בשורש היד.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

20/07/2021 | 00:37 | מאת: רון

היי דוקטור, אני בן 16 וכבר חודש-חודשיים אני חווה כאבים הולכים וחוזרים בשורש כף היד / תעלה קרפלית / מפרק היד (לא יודע מה שמו המדויק של המקום. כמובן שרכשתי לעצמי מקבע של חברת Uriel, שלא מקל לי על הכאב אך מפחית את זמנו של הכאב. אשמח אם תגיד לי מהי הבעיה: האם זה נשמע לך כמו דלקת?; או סתם כאבים לגיטימיים?. תודה. נ.ב אשמח אם לא תתקשרו איתי בטלפון, תודה שוב.

רון שלום, אין דבר כזה כאב "לגטימי". בשביל להגיע לאבחנה, צריך לעשות בירור. יש להיבדק אצל מומחה ולהשלים בדיקות כגון צילום לפי ממצאי הבדיקה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד