דלקת בגיד שורש כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

14/07/2021 | 08:39 | מאת: ניר

שלום רב, מזה כחמישה חודשים יש לי כאבים חזקים בשורש כף היד המגיעים כמעט עד המרפק. טופלתי אצל אורטופד שציין שמדובר בדלקת בגיד. קיבלתי שתי זריקות בהפרש של חודשיים ובנוסף במשכך כאבים מסוג ברקסין. מזה מספר חודשים אני משתמש באביזר מייצב לאגודל. עשיתי צילומי רנטגן, אולטרסאונד ו-CT, שכולם לא הראו ממצא כלשהו. חרף זאת, הכאבים לא מפסיקים ומגבילים מאוד. אודה לתשובתך מה ניתן לעשות.

ניר שלום, נראה שהטיפולים שקיבלת עד כה אינם עוזרים וכי בדיקות הדימות אינן מוצאות את מקור הבעיה. לאור זאת, לא קיימת אבחנה ולכן קשה לי לענות על השאלה. יש להיבדק שוב ולראות מה בדיוק מפריע לך והאם יש מקום לבירור נוסף. לאחר אבחנה, יהיה נכון יותר להתאים את הטיפול. יש לציין כי לעיתים ישנם מקרים בהם לא מגיעים לאבחנה למרות כל הבירורים שנעשו ואז יש קושי בטיפול. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד