זריקת depo לטריגר פינגר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

27/06/2021 | 20:48 | מאת: נועה

אני סובלת מטריגר פינגר ולפני כשלושה שבועות קיבלתי זריקת depo. הזריקה אומנם שיפרה את המצב אבל לא פתרה לגמרי. האם יש טעם לנסות זריקה נוספת או שעוברים ישר לאופציה של ניתוח?

נועה שלום, זריקת סטרואידים (כגון DEPO) הינה טיפול יעיל לטריגר פינגר. אם הבעיה נפתרת, אך חוזרת לאחר מספר חודשים, ניתן לנסות זריקה נוספת (רצוי להמתין מספר חדושים סין זיקה לזריקה). לעיתים אין הטבה או שהתופעה חוזרת מהר מדי ואז יש מקום לניתוח.. מאחר וקיבלת זריקה רק לפני 3 שבועות, אני ממליץ להמתין מעט. באם לא תחול הטבה נוספת, אין טעם לנסות שוב זריקה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד