זריקת סטרואידים לדלקת בגיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

09/06/2021 | 11:55 | מאת: נעמה

שלום, בעקבות דלקת בגיד באגודל, שנמשכת כחודש וחצי, קיבלתי היום זריקת סטרואידים. לפי מה שהבנתי מהאורתופד שעשה לי את הזריקה, ההשפעה אמורה להיות מיידית. לאחר הזריקה האזור היה מורדם ולכן לא הרגשתי כלום. עכשיו שהשפעת ההרדמה הסתיימה אני רואה שעדיין קשה לי לכופף את מפרק האגודל. השאלה היא האם משמעות הדבר שהזריקה לא עזרה לגמרי או שלא הבנתי נכון את הרופא ואולי זה לוקח קצת זמן עד שזה עובר. אין לי אפשרות ליצור קשר עם הרופא ואני תוהה אם אני צריכה לקבוע תור כדי לקבל זריקה נוספת, ואם כן, האם יש זמן מינימלי שצריך לעבור בין הזריקות?

נעמה שלום, זריקת סטרואידים עובדת תוך יומיים-שלושה ולכן כדאי להמתיון בסבלנות. ניתו לקבל זריקה נוספת בטווח של מספר חודשים (מינימום 4 חודשים בין הזריקות). בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד