ממצאים מבדיקת הmri השבוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

09/06/2021 | 00:30 | מאת: אייל

שורש כף יד ימין: לא הודגמו שברים, בצקות לשדיות או אוסטאונקרוזיס במבנה הגרמי. ה- TFCC שמור. ללא נוזל יתר במפרק ה- DRUJ או במדור הרדיו-קרפלי. לא הודגם נזק/קרע ברצועות הסקאפולונטית והלונוטריקווטרלית. הגידים המכופפים והמיישרים שמורים. ללא ממצא חריג בתעלות הקרפלית והאולנרית שורש כף יד שמאל: שינויים ציסטים תוך גרמיים קטנים בקצה של זיז הסטילואיד האולנרי בדומה לבדיקת ה- CT. לא הודגמו שברים, בצקות לשדיות או אוסטאונקרוזיס בשאר המבנה הגרמי. ה- TFCC שמור, ללא עדות לנקב, קרע או ניתוק. לא הודגם נוזל יתר במפרק ה- DRUJ או במדור הרדיו-קרפלי. ללא עדות לנזק/קרע ברצועות הסקאפולונטית והלונוטריקווטרלית. הגידים המכופפים והמיישרים שמורים. ללא ממצא חריג בתעלות הקרפלית והאולנרית

אייל שלום, אין שום משמעות לבדיקת דימות בפני עצמה. הטיפול הרפואי הינו בבן אדם ולא בבדיקת MRI ולכן לא אוכל להתייחס. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד