שאלה על כאבים באצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

08/06/2021 | 21:04 | מאת: רפאלה

שלום רב בת 55 חולת קרוהן, נשללה דלקת פרקים בתקופה האחרונה כאבים באצבעות בשתי הידיים באגודל ובאצבע השלישית בשתי הידיים, בהתחלה הכאב היה חזק ועכשיו השתפר מעט בנוסף כאבים בשורשי כף היד עושה פילאטיס מה יכול לגרום לכאבים? יכול להיות כתוצאה מסרטן כלשהו? האם קיימים גידולים סרטניים שגורמים לכאבים כאלו? מומלץ לבצע צילום? תודה

09/06/2021 | 02:48 | מאת: רפאלה

אציין כי הכאבים הם בתנועה

.

רפאלה שלום, לא ברור מדוע את חושבת על סרטן - מאוד מאוד לא סביר שיפגע בשתי הידיים. הכאבים יכולים להתאים למחלקה דלקתית (מתאים לרקע הרפואי שלך), לחץ עצבי או שחיקת סחוס במפרקי האצבעות (מתאים לגיל). ממליץ ל לפנות למומחה לכירורגיה של היד לבדיקת והערכה מסודרת ובנתיים לא להילחץ לחינם. בברכה, ד"ר יהודה

09/06/2021 | 16:44 | מאת: רפאלה

ראשית תודה רבה על התשובה מדדי דלקת תקינים בדם.האם בכל זאת יכול להיות כתוצאה מדלקת? ביד אחת הכאב כמעט עבר וביד השנייה עדיין כואב. האם יכול להיות שמדובר בסרטן? האם צילום רנטגן יכול לשלול סרטן? איזה סוגי סרטן קיימים אשר גורמים לכאבים באצבעות? תודה רבה מאוד בלחץ

כמו שאמרתי, מאוד לא סביר. גשי להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד

10/06/2021 | 01:44 | מאת: רפאלה

ניתן לשאול אם צילומי רנטגן יכולים לשלול סרטן בידיים? התור לכירורג כף יד מאוד רחוק…

לא שוללים

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד