עיוות באמה של כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/06/2021 | 22:05 | מאת: גלי

שלום רב, היום באופן פתאומי האמה (האצבע האמצעית) התעוותה והלכה בעוצמה ימינה ונדבקה לאצבע במשך רבע שעה ככה.כל נסיונותיי להחזיר אותה לאמצע נתקל בהתנגדות ושוב חזרה ימינה בעוצמה, הרגשתי כאילו מושכים לי את האצבע ממקומה ,בסופו של דבר זה עבר אבל זה מלחיץ מאוד אשמח לדעת ממה זה נגרם ,תודה רבה

גלי שלום, נשמע שמדובר בשריר תפוס הגורם לעיוות האצבע. מאחר והשריר השתחרר, אין צורך להילחץ או לבצע מעקב. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד