הופעה מוזרה לאחר ניתול אצבע הדק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

06/06/2021 | 23:32 | מאת: אלון

עברתי ניתוח חיתוך תעלה למניעת אצבע הדק בקמיצה לפני 4 ימים, היום שמתי לב שבאצבע המורה יש לי מן אצבע הדק דבר שמעולם לא היה לי לפני... האם זה נורמלי ויחלוף עם הזמן ?

אלון שלום, ישנם מטופלים שלוקים ב"אצבע הדק" ביותר מאצבע אחת - ההתייחסות צריכה להיות כמו לאצבע הדק - ניתן לנסות טיפול שמרני ע"י ריפוי בעיסוק, סד, מתיחות וזריקת סטרואידים מקומית. באם זה לא יעזור, יש מקום לטיפול ניתוחי כמו בקמיצה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד