מומחה כפ יד אורתופדיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

01/06/2021 | 10:32 | מאת: לורה

היי יש לי שאלה..באבחון של כפ היד רשום לי שיש לי פרגמנט באצבע הרביעית אמ נפיחות ורגישות והגבלה קשה בתנועתיות..מצד שני רשום שאין שבר..פרגמנט אני יודעת שזה סוג של שבר/סדק.. זה נכון?

לורה שלום, זה עניין של סמנטיקה בלבד. לעיתים פרגמנט יכול להתיחס ל הסתיידות. לךעיים בגלל גודלו יש כאלו שלא יגדירו זאת כשבר. נתון לפרשנות המפענח. בברכה, ד"ר יהודה

01/06/2021 | 13:28 | מאת: לורה

זאת אומרת שאני לא יכולה לתבוע ביטוח במקרה בזה..העצם בלטה לי ואני לא מצליחה לתפקד בכלל..

פורום זה עוסק ברפואה. יש לפנות לעו,ףד בשאלה זו

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד