US רקמות רכות-שורד כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

21/05/2021 | 22:16 | מאת: ספיר

שלום, קיבלתי פיענוח לאולטרסאונד והתור שלי לאורתופד עוד זמן רב. היה כתוב באספקט דורסלי גידים מיישרים במרקם בלתי אחיד היפואקוגניים עם מעט נוזל מסביב. האם התוצאה בהכרח מצביע על גידול ? יש לציין שהיו לי כאבים שחלפו עם כדורים נוגדי דלקת לשבוע

ספיר שלום, אין שום אינדיקציה לגידול. התשובה מתאימה יותר לדלקת של הגידים המיישרים של כף היד. בכל מקרה, השלמת האבחנה תיקבע ע"י בדיקה אצל מומחה לכירורגיה של היד. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד