אצבע כואבת..........

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

01/05/2021 | 00:42 | מאת: מור

שלום החזקתי דף נייר בכף היד ורציתי להדק. איכשהו מבלי לחשוב הידקתי והסיכה נכנסה לי בכף היד(מתחת לאצבע 2). הוצאתי את הסיכה, הייתה טיפת דם קטנה וזהו. למחרת בבוקר התעוררתי עם כאב באזור ״הדקירה״ וכאב בכללללל אצבע מס 2. מה זה יכול להיות והאם אתה ממליץ על משהו?? יעבור לבד? מה הקשר לכל האצבע??

01/05/2021 | 00:43 | מאת: ....................

מצרפת תמונה

מור שלום, יכול להיות זיהום/דלקת או פגיעה בעצב. ייתכן כי מדובר בביה קלה שתחלוף לבד או בבעיה המצירכה טיפול תרופתי ואפילו ייתכן ניתוח (למרות שלא מאוד סביר). ממליץ להיבדק ע"י מומחה לכירורגיה של היד על מנת להגיע לאבחנה והלתאים טיפול. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד