לאחר ניתוח אקספלורציה כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

25/04/2021 | 02:12 | מאת: Deek

לפני 10 חודשי קיבלתי חתך ביד העבודה מתחת לאגודל..עברתי ניתוח אקספלורציה ותפרו את העצב הפגוע..ועד היום יש לי זרמים חשמליים באותה אצבע בכל נגיעה ומרגיש יובש וכמה ימים מתחיל האגודל לזוז לבד והשריר מתחת לאגודל עושה קפיצות ומרגיש נימול בצד העליון של היד מהאגודל עד האצבע האמצעית אפשר ייעוץ תודה מראש

שלום, לפי התיאור שלך ייתכנו מספר אפשרויות: 1. התאוששות תקינה אל איטית של העצב. 2. תסמונת תעלה כפית 3. פגיעה נוספת מעבר לעצב שנחתך שלא טופלה. ממליץ לפנות למומחה לכירורגיה של היד לבדיקה והערכה מסודרת בברכה, ד"ר יהודה

25/04/2021 | 13:28 | מאת: מוחמד

תודה רבה דר' אני יכול לגשת אליך להמשך התייעצות ובדיקה מעמיקה?

תוכל לפנות למרפאה לכירורגיה של היד בבית החולים בלינסון דרך אתר האינטרנט של המוסד או בטלפון 03-9376666. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד