חבלה באצבעות ....3/4

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

25/04/2021 | 01:04 | מאת: מור,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

שלום .. לפני 3 חודשים נחבלתי באצבעות 3 ו4. האצבעות התנפחו והיו כחולות, שמו לי קיבוע לשבוע. עשיתי צילום היה הכל תקין. כעת אצבע 3 כואבת ורגישה מאוד ואצבע 4 מקופלת וכואבת. עשיתי ריפוי בעיסוק -לא עוזר. עשיתי MRI-תקין לחלוטין. מה זה יכול להיות? כבר אין לכירורג כף יד מה ״להציע״ לי , בייחוד לאחר בדיקת ה MRI שפוענחה כתקינה.

מור שלום,ייתצכן כי מדובר בתסמונת כאב הנקראת CRPS - לאחר חבלה כתוצאה מפגיעה עצבית, אך ללא ממצאים בבדיקות הדימות. יש לפנות למרפאת כאב ולהמשיך טיפולי פיזויתרפיה וריפוי בעיסוק. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד