הסתיידות באגודל עקב כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

22/04/2021 | 08:06 | מאת: אילנית

שלום כאבים באגודל לא יכולה לסובב מפתח או לפתוח בקבוק ביצעתי צילום ובצילום רואים הסתיידות.מה הטיפול ?תודה רבה

אילנית שלום, הסתיידיות באגודל יכולות להיות גורם לדלקות וכאב או ממצא אקראי שמופיע בצילום, אך הכאב ממקור אחר. לשם כך יש להיבדק לאחר הצילום ולראות האם מיקום ההסתיידויות מתאים למיקום הכאב. באם כן, ניתן לנסות טיפול ע"י הזרקת סטרואידים מקומית. אם טיפול זה נכשל, אפשר להוציאן בניתוח. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד