סנאפינג טרייספס - האם אפשר לשקם ללא ניתוח?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

21/04/2021 | 02:37 | מאת: בן

היי, אני מאובחן וסובל מ Snapping Triceps סביב ה Lateral Bone בשתי הידיים. אומנם הדבר אינו גורם לנאורופטיה למעט קצת מאוד בעצב האולנארי, אני עדיין סובל ממנו לאורך כל היום. תהיתי אם יש דרך לשקם את הידים ללא ניתוח? אני מאמן את הTriceps והעלתי את מסת השריר שם אבל אני עדיין לא מרגיש הקלה.

בן שלום, טיפולי פיזיותרפיה שמתמקדמים ב-biofeedback ותפקוד פרופריוצפטיבי עשויים לעזור, לרוב סיכויי הצלחה של טיפולים אלו בינוני. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד