היתכנות לעצם זר באגודל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

14/04/2021 | 00:57 | מאת: בן

שלום, נשברה לי צלחת זכוכית על האגודל, החתך היה די גדול אבל תוך כמה שבועות היה איחוי מלא של הפצע. עבר חודש וחצי ועדיין יש נפיחות תמידית וכאב באיזור הפציעה כשיש לחץ על האיזור (כשהאגודל מופעלת). שתי שאלות: 1. האם יש סיכוי שחדרה חתיכת זכוכית בעת הפציעה לאיזור הפצע ובתהליך ההחלמה והאיחוי היא נתקעה בתוך האגודל? 2. אם יש להוציא את החתיכת זכוכית, איזה רופא מבצע זאת וכיצד קובעים תור? האם בדרך רגילה של קביעת תורים בקופת חולים? תודה רבה!

בן שלום, ייתכן שישנו גוף זר באצבע. מאחר ועדיין כואב לך יש לגשת למומחה לכירורגיה של היד לבדיקה - ניתן דרך הקופה בה אתה חבר או באופן פרטי לבחירתך. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד