התפתחות במצב?? יד ימין עם קליקים וכאב עד בית השחי,

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

11/04/2021 | 02:51 | מאת: גולי

הי דוקטור, שאלתי אותך בנוגע ליד ימין שלי שהיא מתפקדת יחידה, אז התחילו לי קליקים ביד, ועכשיו נוסף כאב, כמו מן נמשך לי עד לבית השחי, הכל רגיש לי מאוד מאוד, אני לא יודעת האם זה קשור ליד?? זה אותה יד, או שזה קשור ל.....??? אין לי מושג, אני ממש אשמח לתשובה, אם זה קשור לאורטופד למומחה? או יכול להיות דלקת?? תודה ואחלה שבוע!!

גולי שלום, כפי שהמלצתי בפעם קודמת - באם חל שינוי במצבך (ונראה כי קייצץ החמרה), אין מנוס אלא מלגשת להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד