שוקלת זריקת דיפרוספן בעקבות דלקת דקרבן בשורש כף יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

05/04/2021 | 22:25 | מאת: עדן

היי לפני חודש אובחנתי עי אורתופד בדלקת דקרבן בשורש כך יד ימין בעקבות כתיבה ממושכת. קיבלתי סד שרק מחמיר לי את הכאב, פיזיו וקומפרסים של קרח. אין שיפור, רק מתדרדר כבר חודשיים. יש לי מרשם לזריקת דיפרוספן . יש המלצה לזה? והאם צריך להזריק תחת אולטרסאונד?

עדן שלום, זריקת דיפרוספן למחלת דקרבן הינו טיפול פשוט מאוד ויעיל מאוד. אין צורל לבצע זאת תחת אלטראסאונד, אך בהחלט יש לגשת לרופא שמכיר את המחלה ויודע להיכן להזריק. בברכה, ד"ר יהודה

06/04/2021 | 18:01 | מאת: עדן

שאלה נוספת , כי אני לא מוצאת תשובה חד משמעית צריך מנוחה אחרי הזריקה? אני רוצה לעשות אותה בקרוב אבל אני עובדת (עבודה משרדית בעיקר) , זאת יד ימין והיא בשימוש רוב הזמן

לא

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד