קליקים בשורש כף היד ימין, ויד שמאל לא מתפקדת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

05/04/2021 | 02:32 | מאת: גולי

הי, רציתי לשאול, אני נערה בגילאי העשרים, מתפקדת רק ביד ימין [עקב סיבוך של שבר רציני ביד שמאל], בזמן האחרון החלו לי קליקים מאוד חזקים ביד ימין בשורש כף היד, בסיבוב, יש לציין שהיד נרדמת לי הרבה בלילה, וקורה שאני ישנה עליה, רציתי לשאול האם זה משהו רגיל??? יש לדאוג ממנו?? או יכול להיות שזה קורה בגלל שאני משתמשת רק בה? אין לי שתי ידיים מתפקדות ואני די לחוצה מזה, אשמח ממש לתשובה.... לילה טוב!!

גולי שלום, "קליקים" כלעצמם אינם מעידים בהכרח על בעיה בשורש היד. עם זאת, מאחר וחל שינוי במצב היד ביחס למצב הקודם, אני ממליץ לגשת למומחה לכירורגיה של היד להיבדק כדי לראות האם יש בעיה הדורשת המשך בירור. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד