כאבים בלתי נסבלים ונפיחות וחום בכף היד שעברה שבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

20/03/2021 | 08:31 | מאת: טלילה

שואלת בשביל חברה. לפני יותר מחודשיים חברתי שברה את שורש כף היד. הייתה בגבס חודש. אח"כ החלה הפעלה והיה שיפור, אבל בגלל כאבים הפסיקה פיזיותרפיה, טענה שאינה יכולה לעמוד בכאב. היום כף היד כמעט לא זזה, כאבים קשים שאופטלגין לא מזיז להם, כף היד התנפחה וחמה, היא בדיכאון. מה לעשות, למי להפנות אותה. יש מומחה ספציפית לבעיה זו, מישהו שיכול לעזור? היא מתגוררת בסביבות חיפה. תודה רבה מראש ושבת שלום.

טלילה שלום, יש לפנות למומחה לכירורגיה של היד על מנת להיבדק ולבצע שוב צילום. אינני יכול להמליץ באופן אישי על רופאים בתחום זה במסגרת הפורום, אך ישנם לא מעט מומחים טובים באיזור חיפה, תוכלי למצוא באינטרנט בקלות וגם דרך אתרי הקופות השונות. בברכה, ד"ר יהודה

21/03/2021 | 08:32 | מאת: טלילה

תודה רבה לך, ד"ר יהודה, ושבוע טוב.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד