כאב לאחר ניתוח בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

14/03/2021 | 17:02 | מאת: גיא

עברתי ניתוח לתפירת גיד fcu ואני 57 יום אחרי ניתוח ויש לי קושי בסגירת האצבעות במהלך היום ובמיוחד אחרי שאני ישן אם זה שנת לילה או צהריים אז אני קם עם אצבעות תפוסות אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה האם זה יחלוף אני רוצה לציין שאני נמצא בטיפול של ריפוי בעיסוק שכולל עיסויים באיזור הניתוח ותרגילים מסוימים אבל לאחר זמן קצר הבעיה חוזרת רציתי לדעת האם זו תופעה מוכרת לאחר ניתוח כזה והאם זה אמור לחלוף

גיא שלום, המלצתי מלפני 11 יום אינה משתנה - יש לגשת לרופא המנתח

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד