צוואר....................

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

11/03/2021 | 06:56 | מאת: יורם

שלום דר אני בן 35 עשיתי בדיקות דם בדיקות ויטמינים סיטי אנגיו ראש הכול תקין עשיתי סיטי צוואר בעקבות סחרחורות וקיבלתי תשובות הכול תקין חוץ מ2 דברים האם הם יכולים להיות הגורם לסחרחורות 1.דיסק אוסטאופיט קומפלקס אחורי משיק לשק התקאלי 2.ממצא לוואי קשריות לימפה צוואריות בתחנות ג'וגולריות תחתונות דו"צ עד רוחב 0.7 ס"מ מימין,לקורלציה קלינית אשמח לדעת האם זה יכול לגרום לסחרחורות ובאופן כללי מה זה אומר ומה הטיפול תודה

פורום זה עוסק בכירורגיה של היד. יש לפנות לפורום מתאים לגבי השאלה שלך

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד