נימול בחלק קטן מאוד של האצבע.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

26/02/2021 | 14:19 | מאת: ר. מ.

שלום, בת 42, לפני כ 10 שנים עברתי ניתוח התעלה הקרפאלית. לפני כ3 שני ם הוצאת גנגליון. לפני כחצי שנה התעוררתי עם אצבע מקופלת (אצבע הדק) וקיבלתי זריקה, שעזרה לחודשיים בערך. אחריה קיבלתי זריקה נוספת כשהאצבע נתקעה שוב. לפני יומיים התעוררתי עם חלק מקצה כרית האצבע רדום. ממש חלק קטנטן, כסנטימטר מסביב לציפורן. זה מציק, אבל לא כואב. האם צפוי להשתחרר לבד? האם עניין של גיל? או שצריך לחזור לרופא ולקבל זריקה נוספת או טיפול אחר?

שלום, רדימות בשטח כה קטן אינו מהווה אינדיקציה לטיפול כלשהבואט ובוודאי שלא זריקה מקומית. בשלב זה ממלית על מעקב בלד. אם התופעה מתפשטת, יש לגשת לבדיקה אצל מומחה לכירורגיה של היד. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד