נפיחות של כלי דם באמצע כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

23/02/2021 | 12:47 | מאת: יוסי

שלום, מזה כשנה נפיחות לסירוגין של כלי דם במרכז כף היד, בחודשים האחרונים הנפיחות קבועה עם תחושת אי נוחות (לחץ\כאב קל) והרגשה של חום בכף היד, מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? אין ברקע חבלה.

יוסי שלום, נראה כי מדובר במלפורמציה וסקולרית, כלומר גידול של כלי דם. לרוב מדובר במצב לא מסוכן, אך יכול לעורר כאב נפיחות ואי נוחות בשימוש ביד. יש לפנות למומחה לכירורגיה של היד על מנת להגיע לאבחנה ואז להחליט על טיפול (יכול להיות מעקב בלבד, צריבה או ניתוח - בהנחה שזו האבחנה). בברכה, ד"ר יהודה

24/02/2021 | 10:50 | מאת: יוסי

תודה רבה.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד