היד נרדמת לי בלילה מתוך שינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

13/02/2021 | 13:20 | מאת: יעל

שלום ד"ר, בכמה לילות אחרונים, אני מוצאת את עצמי עם אותה יד שנרדמת, אזור כף היד והזרוע. זה קורה רק בזמן שינה. אני מנערת אותה ומנסה תנוחה אחרת. לא מבינה למה זה התחיל ומה הסיבה? רק אציין שזה התחיל אחרי המנה השניה של החיסון.לא יודעת אם יש קשר. מה ניתן לעשות? תודה רבה

יעל שלום, התסמינים שאת מתארת מתאימים לתסמונת התעלה הקרפלית הנובעת מלחץ ע"ג העצב המדיאני בשורש היד. ישנה אבחנה מבדלת לתסמונת זו ולכן חשוב לגשת להיבדק על מנת לאושש את האבחנה. הטיפול תלוי בממצאי הבדיקה ובדיקות העזר. אין קשר לחיסון. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד