שחיקת סחוס בשורשי כפות הידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

09/02/2021 | 22:05 | מאת: טל

יש לי שנים רבות שחיקת סחוס בשורשי כפות הידיים הידיים מאוותות, יש לי קושי בפעולות רבות כגון הרמת קומקום חשמלי, תפיסה בבוהן והאצבעות בתנוחת תפירה ועוד האם במקרים כאלה מקבלים אחוזי נכות?

השאלה אינה בתחום הרפואי אלא בתחום הביטוחי ואינה מעניינו של פורום זה. יש לפנות לביטוח לאומי ולהיבדק ע"י רופא שלהם שמצבע הערכה בהתאם לקריטריונים מאוד ברורים (טווחי תנועה, כח, ממצאים בצילומים ...) ואז קובע זכאות לאחוזי נכות.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד