כאב בשריר שבין האגודל לאצבע המורה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

01/02/2021 | 17:04 | מאת: יעל

בעלי סובל מנפיחות וכאב של השריר, יש לציין שבעקבות עבודה חדשה שהתחיל לפני כחצי שנה. משיח עם עובדים אחרים עולה ש"כולם סובלים מזה"... השאלה מה ניתן לעשות כדי למנוע נזק או לפחות למזער, וכדי להרגיע את הכאב?

יעל שלום, אני מניח שבעלך עובד מול מחשב. מדובר בתופעה שכיחה בקרב עובדים אלו הנוצאת כתוצאה מ-strain של השרירים באיזור שציינת. יש להתאים את המקלדת והעכבר על מנת למנוע את התופעה. כמו כן אפשר לטפל במשחת וולטרן מקומית ואגידה אלסטית או סד ליצוב שורש היד במהלך העבודה. באם לא יחול שיפור, יש להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד