כאבים במרפק לאחר משחק טניס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

18/01/2021 | 09:54 | מאת: ניסים

שלום, בן 55, משחק טניס מזה כחצי שנה, לאחרונה לאחר משחק של כשעה יש לי כאבים חזקים במרפק שמפריעים לי בשינה, כעבור 24 שעות הכאב יורד לכדי 20% מיום המשחק, ככל שעוברים הימים נחלש עד לאפס כאב. הבעייה שחזרה למשחק טניס מתניעה את מלא הכאב בכל פעם שוב ואותה הרוטינה חוזרת.... האם אני חייב מנוחה ארוכה? או יכל להמשיך לשחק טנים בהנחה שאני לא מחמיר את הבעייה? תודה מראש.

ניסים שלום, תחילה יש להגיע לאבחנה. בלי לדעת מה גורם הכאב, קשה מאוד לדעת לגבי הטיפול. אתה כמובן יכול לנסות לתת מנוחה ארוכה יותר ולראות אם הכאבים חולפים. באם לא, יש לגשת להביבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד