זריקת דפו מדרול ליד, כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

17/01/2021 | 16:52 | מאת: אורטל

שלום, היום בבוקר קיבלתי זריקה ביד לתוך התעלה לדברי הארתופד. עד עכשיו מרגישה כאבי תופת שלא היו כאלה!!! לא יכולה לזוז ולעשות שום פעולה מרוב כאבים. האם יעבור? והאם ניתן לשלב עם אופלגין להקלה?

אורטל שלום, לעיתים רחוקות הזריקה אכן מעוררת את הדלקת וגורמת להחמרה בכאב ביום/יומיים שלאחר הזריקה. אני מניח כי תחושי כבר היום בהטבה. אין בעיה עם שימוש בכל משכך כאבים עד אז (בהתאם לרגישיות ומחלות הרקע). בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד