כאבים שנה לאחר קרע בגיד כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

27/12/2020 | 11:52 | מאת: רונן

לפני עשר שנים הייתה לי תאונה בחד"כ ושברתי את אולנה שמאל. לאחר שני ניתוחים העצם התאחתה אך נוצרה מגבלה תנועתית במיוחד בפרוננציה. לפני שנה עשתי אימון טיפוס מאומץ וקרעתי גיד בפרק כף היד. עכשיו כיום אחרי שנה מהקרע יש לי מחדש כאבים עזים כשאני עושה פשיטה או כפיפה בפרק כף היד. בנוסף יש לי כאבים חזקים כשאני מקליד בעבודה. אני לא יודע מה לעשות כדי להתחיל לטפל ואם יש מה לעשות? אני סובל.

רונן שלום, תחילה יש להיבדק ולהגיע לאבחנה. לי לא ברור מהסיפור מה מקור הכאב ולכן לא אוכל להציע טיפול. סביר להניח שלארח בדיקה אצל מומחה לכירורגיה של היד, תצטרך לעבוד גם בדיקות הדמיה. רק לאחר קביעת אבחנה, יהיה אפשר להתקדם. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד