פיענוח צילום שורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

24/12/2020 | 20:53 | מאת: רות

בצילום מאתמול "שבר רדיוס דיסטלי, ללא תזוזה עם סימני חיבור". האם השבר התאחה? השבר היה באוגוסט האחרון, גבס לחודש, פיזיוטרפיה ונכון להיום, כאבים חזקים ומגבלות

רות שלום, הצילום מראה כי אכן קיים חיבור של השבר, אולם הפענוח אינו מתייחס האם השבר התחבר בעמדה תקינה או לא. בשביל זה יש לגשת עם הצילום העדכני לאורטופד או מומחה לכירורגיה של היד. כמו כן, יש לזכור ששבר רדיוס דיסטלי, גם כשמתחבר בעמדה תקינהף עשוי לכאוב מספר חודשים לאחר החבלה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד