מלפני כשלושה שבועות יש לי גבס לשבר בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

12/12/2020 | 16:14 | מאת: דליה

לפני כשלושה שבועות שמו גבס לשבר בשורש כף היד, הייתה חשיבה לעשות ניתוח שלא נעשה הגבס נשאר לעוד שבועיים וחצי, יש לי כאבים ביד, קצת פחות מבהתחלה אבל בסיבוב מסויים של הזרוע יש כאב , האם זה בסדר וסביר שיהיו עדיין כאבים, תודה דליה

דליה שלום, כאבים לאחר שבר יימשכו לעוד מספר חודשים. במשך הזמן תהיה מגבת שיפור גם בכאב וגם בטווחי התנועה (בעיקר לאחר שיורידו את הגבס ותתחילי בפיזיותרפיה). כל עוד המגמה הזו ממשיכה, מדובר במהלך נורמלי לאחר שבר. בברכה, ד"ר יהודה

13/12/2020 | 15:28 | מאת: דליה

יש כאבים כרגע עם הגבס זה בסדר?

כן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד