פענוח צילום רנטגן אגודל יד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

08/12/2020 | 21:37 | מאת: שרית

בהמשך לתוצאות צילום הרנטגן, ברקמות רכות , באזור 1 IPJ מודגם קשר 4 מ"מ עם גבול מסויד. אבקש לשאול במה מדובר והאם דחוף לפנות לרופא. יש צורך בUS אן בMRI. , תודה רבה

שרית שלום, אין שום משמעות לפענוח הצילום שביצעת. מאחורי כל צילום עומד בנאדם, והטיפול הרפואי הינו במטופל/חולה ולא בצילום הרנטגן !!! לא כתבת שום דבר על מה מפריע לך ? כמה זמן ? למה שלחו אותך לצילום ? מה יש בבדיקה ? האם בכלל נבדקת ע"י מומחה לכירורגיה של היד ? התשובות לשאלות אלו יעידו האם יש מקום להמשך בירור ע"י בדיקות נוספות. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד