פגיעה מנפץ זכוכית זאת יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

04/12/2020 | 21:00 | מאת: אמיר

לפני חודש התנפצה לי על כך יד ימין כוס זכוכית , כתוצאה מכך עשו לי שני תפרים בזרת יד ימין, לפני שבועיים הוציאו את התפרים ובאיזור הפגיעה הרדיאלית אני מרגיש תחושה של נימול, איזור רדום עם זרמים. כמה זמן לוקח לעצב לחזור לעצמו עד שהאיזור מתאושש אם בכלל, מה אני יכול לעשות על מנת לזרז את תהליך ההחלמה וכמה זמן הוא נמשך, התחושה של החלק האדום אינה נעימה

אמיר שלום, אכן נראה כי מדובר בפגיעה עצבית. פגיעות כאלו דורשות לרוב תיקון ניתוחי, תלוי בגובה הפגיעה ולכן יש לגשת להיבדק בהקדם. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד