אולטראסאונד גידים בפרק כף היד יצא תקין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

24/10/2020 | 03:02 | מאת: נועה

עשיתי אולטראסאונד לאזור המפרק ואמרו לי שהגידים בסדר, אבל עדיין כואב לי באזור שורש כף היד כלפי כף היד, ובאחת הידיים יש לי נוקשות וכאבים באצבע המורה. אם זה אכן לא גידים בפרק כף היד, מה עוד זה יכול להיות?

נועה שלום, יש המון גורמים לכאבים בשורש כף היד כאשר דלקת בגידים הינה רק אפשרות אחת. תחילה יש להבין מה כואב ? באיזה מיקום ? מתי ? האם קשור לפעילות ? האם מלווה בנפיחות ועוד.... לאחר מכן יש להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד על מנת לצמצם את האפשרויות ולכוון לבדיקות דימות נכונות. לא בטוחל שאולטראסאונד הינה הבדיקה הנכונה עבורך. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד