קבלת מכה מכדור סל שלא עוברת כבר4-5 חודשים עם הפסקה של חודשים.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

16/10/2020 | 04:38 | מאת: יעקב

היי חמודים....קבלת מכה מכדור סל שלא עוברת כבר4-5 חודשים עם הפסקה של חודשים: קיבלתי מכה(יד ימין) לפני הרבה זמן באזור הזה בסגול וזה לא ממש נרפא. אשמח לשמוע עם מי כדאי להתייעץ כי הרופא בדק עם צילום רנטגן ולא מצא שבר אבל עדין יש כאב מציק שלא קיים ביד שמאל. מיקום המכה הוא כאן: https://prnt.sc/v08s27

יעקב שלום, צילום רנטגן מדגים בעיקר שברים. באם קיימת פגיעה גברקמות רכות (רצועות, גידים ..), עדיין צילום הרנטגן יהיה תקין. יש להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד על מנת להמשיך בבירור. בברכה, ד"ר יהודה

17/10/2020 | 19:22 | מאת: יעקב

תודה רבה!

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד