מה זה אומר אי סדירות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

19/07/2020 | 10:41 | מאת: משה

שלום רציתי לדעת מה זה אומר ייתכן אי סדירות בפן וולרי של רדיוס בצילום LAT

משה שלום, אי סדירות משמעו שהשוליים של העצם (במקרה הזה השול בוולרי של הרדיוס) אינם חלקים. לרוב כצוצמאה משבר או שחיקה של המפרק. בברכה, ד"ר יהודה

20/07/2020 | 00:07 | מאת: משה

תודה לך ד"ר יהודה. האם יש סיבה לקושי באבחון במצב כזה? מה הדרך הטובה ביותר למצוא מה הסיבה לאי סדירות? והאם אי סדירות זה שווה ערך לשבר?

בשביל זה יש לגשת למומחה לכירורגיה של היד, להבין מה מפריע, למה בכלל בוצע צילום ומה יש בבדיקה. אי סדירות אינה בהכרח בגלל שבר.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד