סובבתי את היד קצת יותר מחצי שנה אחרי שהורתי את הגבס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/06/2020 | 11:10 | מאת: נועה

שלום קוראים לי נועה ואני בת 13 וחצי לפני כפחות משנה שברתי את יד שמאל בעצם האולנה (לפי מה שאני הבנתי השבר היה יחסית חמור אבל לא היה בסוף צורך בניתוח) אתמול בהתעמלות קרקע עשיתי תרגיל שבו אני צריכה לקפוץ לאחור ולנחות על הידיים ונחתתי על אותה יד וסובבתי אותה עכשיו יש לי כאבים מעל החלק ששברתי אבל רק בתנוחה שאני מנסה ליישר את היד ויש לציין כי אין נפיחות או מראה חריג השאלה שלי היא אם אתה חושב שכדאי ללכת לצילום ולתת ליד להירגע או שאני יכולה להמשיך להתאמן

ליה שלום, בודאי שיש צורך ללכת לעשות צילום בהקדם. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד