פענוח אמאראי שונים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

23/06/2020 | 16:04 | מאת: אמא

שלום דר רציתי בבקשה לשאול אותך למרות שלא מדובר ב יד אבל אין פורום פה של עמוד שדרה לכן בכל זאת מנסה לפנות אליך משום שהשאלה כללית,מדובר באמאראי עמוד שדרה לילד בן 13 שנעשה פעמיים בהפרש שבועיים ב 2 ביח שונים עקב תזוזת הילד דאגתי ועשיתי בעוד מקום.יצאו 2 תשובות שונות אחת שיש 2 בלטי דיסקים.ובשני יצא שהכל תקין.מאד מודאגים ורוצים פענוח של רדיולוג שיראה את 2 הדיסקים ויגיד לנו מה נכון אם יש או אין בעיה באמאראי.כיצד אמצא רדיולוג?ניסיתי בכמה אופנים וזה רק דרך מחשב תשובה אוטומטית בלי מפגש והסבר.האם תוכל לייעץ לי היכן אמצא? דרך מושלם אין.תודה.

שלום, אינני יודע. ישנם אתרי אינטרנט (גם בעברית) אליהם תוכלי להעלות את ה- MRI ולבקש פענוח מרדיולוג מומחה. אינני יכול לערוב לטיב הפענוח. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד