כאבים בכפות ידיים לאחר אחיזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

06/05/2020 | 21:19 | מאת: קרן

בת 36. רציתי לדעת מה הסיבה לכאבים ואדמומיות בכפות הידיים שלי לאחר שאני אוחזת במשהו? זה חולף תוך דקה אבל זה משהו שלא היה לי קודם וקורה לפעמים גם אחרי אחיזה קלה במשהו. לא מרגיש לי כמו משהו על בסיס אורתופדי אלא פנימי יותר ברמה הרקמה הרכה.

קרן שלום, נראה כי הבעיה שלך הינה ממקור וסקולרי (כלי דם קטנים בכף היד). לא תיארת אם קיים כאב, נימול, רדימות או שרק מדובר באדמומיות. בכל מקרה, הייתי פונה תחילה לראומטולוג לצורך בדיקה. בברכה, ד"ר יהודה

07/05/2020 | 00:05 | מאת: קרן

רק כאב ואדמומיות שחולפים מהר. אין הרדמות/נימול. בעיות בכלי דם קטנים לא נשמע טוב.

אין צורך להילחץ. מדובר בתופעה קלה שאינה מעידה על בעיה בריאותית.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד