גבס ביד - חלק העליון רך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

10/03/2020 | 23:07 | מאת: שיר

החלק העליון של הגבס על יד שלי נהיה קצת רך (מניחה שנרטב ממים שלא הייתי זהירה מספיק...). אני צריכה להיות איתו עוד 3 שבועות (איתו כבר 3 שבועות). האם זה בסדר שחלק העליון קצת רך? האם מקובל להחליף את הגבס באמצע? האם ניתן ללכת לעמדה אחיות בקופ"ח במרפאה של אורתופדיה ויכלו להחליף לי? (זה מקובל? ניתן ללא תור?)

שיר שלום, יש לגשת לאורטופד בקופ"ח לתיקון או החלפת הגבס. הדבר אינו מתבצע ע"י אחיות. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד