בליטה מוזרה באמצע כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

24/01/2020 | 17:55 | מאת: טל

בת 20, לפני כשבוע הבחנתי בבליטה ליד האגודל בדיוק על ״קו החיים״ ביד כחצי מאורכו של הקו, יש על זה קצת ורידים כחולים ולפעמים יש לי שם נימול, כשאני מותחת את היד אחורה יש נימול באותו האזור וכשאני מורידה את היד למטה בהליכה יש נימול חזק מכיוון שאני חיילת יש באפשרותי לגשת רק לביקור רופא ושם הרופא אמר לי שהוא לא מבחין בשום דבר חריג עדיין הייתי מעוניינת לדעת מה יש לי שם זה ביד ימין ולא אימצתי באופן חריג את היד לאחרונה ולא קיבלתי מכה באזור תודה מראש

טל שלום, יש להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד ובהתאם לממצאי הבדיקה להחליט על המשך בירור. בברכה, ד״ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד