בליטה וכאב בגב כף יד לילדה בת 10

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

23/01/2020 | 12:42 | מאת: חיים

כאב ובליטה במישוש בגב כף יד ימין באולטרסאונד אספקט דורסלי וולרי הודגמה הבלטה גרמית באספקט דורסלי מדיאלי ללא נוזל

חיים שלום, אינני יכול להתייחס רק לתשובת האולטראסאונד, מבלי לבדוק את הילדה. לא סיפרת גם מה מפריע לה. האם הבליטה כואב או שזה יותר הפרעה אסתטית ? כמה זמן היא סובלת מזה ? האם שינה גודל וצורה ? ... ממליץ להיבדק ע"י מומחה לכירורגיה של היד כדי לבצע הערכה מסודרת והחלטה על טיפול. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד