עברתי נתוח לאחר שחיקה בבסיס האגודל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

13/12/2019 | 17:44 | מאת: נאנא

הי לפני חמשה ימים עברתי ניתוח בשל שחיקה בבסיס האגודל ביד ימין הוציאו עצם טרפזיום.אמר הרופא שהם הכניסו מסמר או מתכת והוזמנתי להוצאתו בעוד 3 שבועות.האם זה יהי ניתוח לכל דבר? האם מאשפזים אותי והאם ארגיש כאב בהוצאתו.את הניתוח עברתי בבית חולים השרון מתי עליי לקבוע תור לריפוי בעיסוק

נאנא שלום, את המסמר שהכניסו משאירים בולט דרך חתך קטן בעור על מנת שאפשר לשלוף אותו במרפאה. אין צורל בחדר ניתוח, מדובר בכאב קל כמו דקירת מחט בבדיקת דם. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד