חוסר תחושה באצבעות לאחר ניתוח בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

30/11/2019 | 01:58 | מאת: בועז

שלום, עברתי ניתוח בכף היד, לפני שבועיים וחצי, זה לא בדיוק טריגר פינגר, אלא דלקת חריפה באיזור שורש האמה, הניתוח בוצע בטשטוש בינוני והרדמה מקומית (כנראה חזקה). האם הגיוני ששבועיים וחצי לאחר הניתוח, אין לי תחושה כמעט בכלל באיזור החיתוך בכף היד, ותחושה חלקית בזרת באמה ובאצבע?

בועז שלום, אני לא יודע מבין מהתיאור לעיל איזה ניתח עשית. כמו כן לא מתואר מצב התחושה באצבעות לפני הניתוח. בכל אופן, אני ממליץ לפנות לרופא המנתח לביקורת שלאחר הניתוח. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד