מעקב אחרי שבר ישן בכף יד שמאל -עזרה בפענוח תצלום רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/11/2019 | 23:21 | מאת: עומר בן יוסף

שלום דוקטור, פניתי אליך בעבר דרך הפורום מספר פעמים , לפני כשבועיים קבלתי מכה בכף יד שמאל , ובצעתי צילום . יש לציין שמדובר בcarpel boss, שנוצר לפני כ3 שנים , ואחד הרופאים שהייתי אצלו אמר שזה אולי שבר ישן עם התבלטות גבית של קלוס. בצעתי לפני כשבוע צילום, אשמח לעזרה בפענוח הצילום ולבדוק אם אין שבר . מצרף את הצילומים בתגובה הבאה.

07/11/2019 | 23:23 | מאת: עומר

תצלום כף היד שמאל לפני כשנתיים - 01/10/2019 PA

לא מצורף קובץ

08/11/2019 | 12:44 | מאת: עומר בן יוסף

ד"ר חיים יהודה שלום בהמשך להודעתי הקודמת, לאיזה אימייל ניתן לשלוח קובץ הצילום?

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד